Wieler Revue

Wieler Revue verschijnt sinds 1977 en is daarmee het langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Het tijdschrift richt zich op de wielersport en de actieve fietser van jong tot oud. Iedere editie lees je achtergrondverhalen, interviews met grote nationale wielrenners, testen ze het nieuwste materiaal, lees je over voeding en de beste fietstochten.

Wieler Revue lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Wieler Revue online met de app van Tijdschrift.nl op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Wieler Revue altijd bij de hand en kan je hem online lezen waar en wanneer jij dat wilt. Lees Wieler Revue om even lekker te ontspannen na een lange fietstocht en om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van wielrennen. Ben je uitgelezen en heb je zin om nog meer wieler- en sporttijdschriften online te lezen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer tijdschriften te lezen zoals; Bicycling, Men’s Health, Women’s Health en Golfers Magazine, maar ook de Wieler Revue specials met de seizoensgids en speciale Tour de France editie. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je op dat moment even geen internet? Dan kan je de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis