Tijdschrift.nl logo
Wieler Revue

Wieler Revue

Wieler Revue verschijnt sinds 1977 en is daarmee het langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Het tijdschrift richt zich op de wielersport en de actieve fietser van jong tot oud. Iedere editie lees je achtergrondverhalen, interviews met grote nationale wielrenners, testen ze het nieuwste materiaal, lees je over voeding en de beste fietstochten.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Wieler Revue lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Wieler Revue online via de Tijdschrift.nl app om even lekker te ontspannen na een lange fietstocht en om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van wielrennen. Ben je uitgelezen en heb je zin om nog meer wieler- en sporttijdschriften online te lezen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer tijdschriften te lezen zoals; Bicycling, Men’s Health, Women’s Health en Golfers Magazine, maar ook de Wieler Revue specials met de seizoensgids en speciale Tour de France editie. Lezen zonder internet is geen probleem door de handige downloadfunctie. En wil je artikelen nog eens teruglezen? Plaats dan een bladwijzer.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: