Tijdschrift.nl logo
Wild van Freek

Wild van Freek

Lees Wild van Freek nu maandelijks via de app van Tijdschrift.nl. In Wild van Freek sta jij samen met Nederlands bekendste bioloog, Freek Vonk, oog in oog met de wildste dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Reis in de rugzak van Freek mee naar de meest onbereikbare plekken ter wereld, lach om de grappigste moppen, lees de leukste strips en maak de vrolijkste puzzels. Daarnaast staat Wild van Freek bomvol quizzen en nog veel meer wild nieuws. Met Wild van Freek leer jij alle in’s en out’s over het wildleven van deze wereld.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Wild van Freek lezen op je telefoon, tablet of pc

Lekker Wild van Freek lezen achterin de auto of nog even in bed vlak voor je gaat slapen? In de Tijdschrift.nl app staat Wild van Freek altijd voor je klaar. Wil jij graag alles leren over wilde dieren die deze wereld rijk is? Dan is Wild van Freek hét tijdschrift voor jou. Met Tijdschrift.nl lees je naast Wild van Freek altijd de leukste tijdschriften van Nederland zoals National Geographic Junior, Donald Duck, Quest Junior en Zo Zit Dat. Zorg dat je je leukste tijdschriften in favorieten plaatst in de app zodat je altijd een melding krijgt zodra er een nieuwe editie online staat. Met Tijdschrift.nl heb je altijd iets te lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: