Tijdschrift.nl logo
Women's Health

Women's Health

Women’s Health is het grootste health magazine die je maandelijks inspireert, informeert en je uitdaagt om je grenzen te verleggen. Women’s Health helpt en geeft antwoord op de vragen over het krijgen en hebben van een sportief lichaam en hoe je bewust om moet gaan met voeding. Het doel is om uiteindelijk zonder moeite een sprintje te kunnen trekken, maar ook mentaal sterker te worden.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Women's Health lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees Women’s Health via Tijdschrift.nl om op de hoogte te blijven van alle nieuwe tips en inspiratie op het gebied van gezondheid. Heb je Women’s Health uitgelezen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer leuke tijdschriften voor je klaarstaan zoals Happy in Shape, Runner’s World, Bicycling en voor de mannen Men’s Health. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. En wil je een bepaalde workout of recept bewaren dan kan dat eenvoudig door het plaatsen van een bladwijzer, zo kun je het artikel altijd terugvinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: