Women's Health

Women’s Health is het grootste health magazine die je maandelijks inspireert, informeert en je uitdaagt om je grenzen te verleggen. Women’s Health helpt en geeft antwoord op de vragen over het krijgen en hebben van een sportief lichaam en hoe je bewust om moet gaan met voeding. Het doel is om uiteindelijk zonder moeite een sprintje te kunnen trekken, maar ook mentaal sterker te worden.

Women's Health lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Women’s Health online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Women’s Health waar en wanneer je maar wilt. Lees Women’s Health om op de hoogte te blijven van alle nieuwe tips en inspiratie op het gebied van gezondheid. Naast Women’s Health zijn er nog andere health glossy’s online te lezen op Tijdschrift.nl, zoals Happy in Shape, Runner’s World, Bicycling en voor de mannen Men’s Health. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig! En wil je een bepaalde workout of recept bewaren dan kan dat eenvoudig door het plaatsen van een bladwijzer, zo kun je het artikel altijd terugvinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis