Tijdschrift.nl logo
Zo Zit Dat

Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is een maandelijks weetjesblad voor de nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot en met 15 jaar! Om de vier weken ga je mee op ontdekkingsreis en leer je op een leuke een leerzame manier alles over natuur, techniek, wetenschap, avontuur, games en sport. Word wijzer door de leerzame rubrieken ‘Joost mag het weten’, Science nieuws en Game express. Is er leven op de maan? Ziet iedereen dezelfde kleuren? Wat is het snelste dier? Lees en ontdek het antwoord met Zo Zit Dat!

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Zo Zit Dat lezen op je telefoon, tablet of pc

Zo Zit Dat is hét tijdschrift voor alle nieuwsgierige kinderen. Met Tijdschrift.nl heb je jouw favoriete weetjesblad altijd bij de hand en kun je Zo Zit Dat altijd online lezen. Lees en ontdek de leukste weetjes voor het slapen gaan of na schooltijd en wordt op een leuke manier wijzer! Tijdschrift.nl heeft naast Zo Zit Dat ook nog andere leuke tijdschriften te lezen voor jonge lezers, bijvoorbeeld Donald Duck, Quest Junior of Katrien Duck! Zit je op de achterbank en heb je zin om te lezen. Dat kan! Zorg ervoor dat je van tevoren een paar edities hebt gedownload zodat je ook zonder internet altijd kunt lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: